Flux RSS

Noutate și pană de idei

Posted on

Vedeți imaginea fabulos de proastă din dreapta? În caz că nu vă dați seama cam ce mama naibii e, vă spun eu: un pahar cu bilețele. Am văzut acum ceva 100_1179timp pe undeva, nu mai știu unde, o idee drăguță și foarte de folos pentru cei ca mine: bilețele cu titlul cărților pe care vrei de mult timp să le citești, dar cumva nu o faci.

Întotdeauna fac asta. Cred că am și scris cândva un articol despre ce autori zic mereu că o să încerc sau cărți pe care toată lumea le-a citit, dar de care eu nu m-am atins. M-am decis deci și eu să fac o chestioară din asta și în fiecare lună o să scot un bilețel de acolo.

Problema e că vreau să evidențiez cumva în recenzii faptul că acele cărți sunt de pe bilete, dar nu scriind asta la fiecare articol. Nu am deloc idei, așa că le aștept pe ale voastre.

14 responses »

 1. Pingback: Ce-aș fi eu fără tine? – Guillaume Musso | Cori's Bookfrenzy

 2. Pingback: Nominalizare – A Bouquet Of Three Awards |

 3. Felicitări! Blogul tău a fost nominalizat pentru ” A Bouquet Of Three Awards”, premiu simbolic pentru activitatea în blogosferă. Pentru detalii intră aici:http://krisszu95shinnygirl.wordpress.com/2013/07/04/random-post-3/

  Răspunde
 4. Felicitări! Blogul tău a fost nominalizat pentru ” A Bouquet Of Three Awards”, premiu simbolic pentru activitatea în blogosferă. Pentru detalii intră aici:
  http://myblogmworld.wordpress.com/2013/07/04/nominalizare-a-bouquet-of-three-awards/
  Cu drag, Mari

  Răspunde
 5. Dai dovada de organizare??? :)) Oricum, buna ideea! Eu am apelat la lista cu lectura pentru vara. Incerc sa ma tin de ea. Pana acum a mers, numai ca am mai adaugat doua carti : una de la Libris, si una pt un blog tour.
  Dar cand voi ramane in pana de idei, aceasta e metoda cea mai buna!
  Cum au spus si fetele mai sus, poti pune poza cu biletulul extras la inceputul recenziei si cu link spre postarea asta!

  Răspunde
 6. Eu am zis ca esti o influienta negativa asupra noastra, dar geniala, e o idee buna asta cu biletelele , cumva cred ca o voi face si eu, desi eu stiu ca orice scriu pe biletel va fi omis , pentru ca eu sunt mai haotica …(MDA STII CA TE APRECIEZ DA ? ) asa revenind vorba lui m o categorie in care sa postezi acele recenzii, iar la inceputul fiecarui post sa pui poza cu paharul ,,,iar rubrica sa se numeasca …eh va venii o idee geniala intr-o zi …acum zau is in pana .

  Răspunde
 7. Sau ai putea sa faci o poza biletului si sa o pui in recenzie. Si eventual, pe poza, un link spre postarea asta, ca sa stie si lumea mai noua care e faza cu biletele 😀

  Răspunde
 8. Ai putea să faci o nouă categorie în care să postezi recenziile acestor cărţi. 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: